sharepoint
SharePoint Wikipedia.
SharePoint is een platform van Microsoft dat dient als een raamwerk voor het opzetten van een website voor informatie-uitwisseling en online samenwerking binnen een groep of organisatie, zoals dat vaak op een intranet gebeurt. Een belangrijk concept daarbij zijn de libraries of bibliotheken, waarin documenten kunnen worden opgeslagen. De opgeslagen documenten kunnen verrijkt worden met metadata die aan een document zijn gekoppeld en bibliotheken kunnen versiebeheer hebben. Niet alleen Officedocumenten kunnen worden opgeslagen in SharePoint, maar ieder digitaal bestand. Andere functionaliteiten die in SharePoint bestaan voor het uitwisselen van informatie zijn taken, agenda's' en enquĂȘtes. Doel hierbij is dat informatie op de juiste manier met de juiste persoon gedeeld kan worden. Er bestaat ook een online variant: SharePoint Online. Deze maakt deel uit van Microsoft 365. 1 Versie 2007. 1.1 Windows SharePoint Services WSS. 1.2 Microsoft Office SharePoint Server MOSS.
SharePoint, terug naar de basis.
Woensdag 4 mei 2016 is in de ogen van Jasper Oosterveld een historische dag voor SharePoint. Microsoft organiseerde het online evenement: The Future of SharePoint. Tijdens dit evenement heeft Jeff Teper, Corporate Vice President van de OneDrive SharePoint teams, de visie en innovatie uiteengezet voor de komende jaren.
Office 365 SharePoint.
Met Office 365 en SharePoint bouwt u met standaard bouwblokken een oplossing die perfect aansluit bij uw bedrijf. Wij breiden de standaard Power Apps van SharePoint uit met een groot aanbod van add-ins en diensten. Door de unieke combinatie van Office 365, SharePoint, PowerBI, Microsoft Dynamics NAV en CRM beschikt GAC over een integrale toolset om de productiviteit van uw organisatie te verhogen.
Abecon Informatiesystemen Sharepoint.
SharePoint Server is een serverproduct op basis van de SharePoint Foundation-technologie waarmee een consistent en bekend framework wordt geleverd voor lijsten en bibliotheken, sitebeheer en aanpassingen van sites. SharePoint Server bevat alle functies van SharePoint Foundation plus extra functies en mogelijkheden zoals Enterprise Content Management, Business Intelligence, een zoekfunctie voor ondernemingen en persoonlijke profielen via Mijn sites.
SharePoint: Wat is het en hoe gebruikt u het om de samenwerking te optimaliseren? Involv.
SharePoint: Wat is het en hoe gebruikt u het om de samenwerking te optimaliseren? juni 13, 2017. Bedrijfseigenaren, eindgebruikers en zelfs ervaren IT-personeel hebben vaak een algemeen idee over SharePoint en zijn mogelijkheden, maar kunnen niet duidelijk omschrijven wat het is.
Microsoft SharePoint online PDF en elektronische handtekeningen Adobe Acrobat, Adobe Sign-integratie.
Gebruik Adobe Document Cloud-oplossingen met Microsoft SharePoint om documentworkflows te stroomlijnen, overeenkomsten onmiddellijk ondertekend te krijgen en naadloos te werken met PDFs. Overzicht van oplossing lezen. Versnel je zakelijke activiteiten met SharePoint en Adobe Sign. Nu kun je al je gebruikers van SharePoint Online en SharePoint On-Prem probleemloos gebruik laten maken van elektronische handtekeningen.
Wat is SharePoint?
MS55238 SharePoint Online for Administrators. MS20339-2 Advanced Technologies of SharePoint 2016. MS55031 SharePoint 2013 End User. MS55033 SharePoint 2013 Site Collection and Site Administration. MS55026 Upgrading your End User Skills to SharePoint 2013. Toch Outlook Express in Windows 7 met XP mode.
SharePoint als kritisch bedrijfsproces Collaborative Solutions.
Een intranet omgeving is doorgaans een van de eerste verzoeken binnen Microsoft Office 365 en SharePoint online, de cloud versie van Microsoft SharePoint. Daarom bieden wij een reeks standaard bouwblokken aan in de vorm van SharePoint Apps, die continu uitgebreid worden.
Home Successfully.
Company information is backed up automatically and daily and the mail traffic is protected against the growing number of email threats. Hosted Desktop Hosted Desktop Citrix Hosted Exchange Online Dedicated Server. Online Back-up Online E-mail Protection Microsoft Office 365 Cloud as a service.
Microsoft SharePoint in de App Store.
naadloze integratie met andere Office-apps. zo gemakkelijk en handig in gebruik! Opmerking: als u zich wilt aanmelden bij SharePoint, moet uw organisatie beschikken over een Office 365-abonnement met SharePoint Online of een on-premises SharePoint-server. Deze app wordt geleverd door Microsoft.
SharePoint Init3 Werken vanuit de Cloud is onze specialiteit.
Download onze brochure! Skype for Business Online. Home Office 365 SharePoint. De naam zegt het al, Sharepoint is een online omgeving om gegevens te beheren, te bewerken en te delen. Zo wordt samenwerken met collegas of externe gebruikers wel heel gemakkelijk en leuk.
Wat is Microsoft SharePoint? FAQs Lenovo Nederland.
Office.Microsoft.com SharePoint is een vraagbaak voor alles wat je moet weten over SharePoint, inclusief SharePoint Online en een Office 365-abonnement. Je vindt er bovendien meer informatie over het sociale netwerk Yammer voor bedrijven en over SharePoint-apps die je nog meer functies bieden.

Contacteer ons