taille
Tailleomvang en gezond gewicht bepalen.
Mensen met vetophoping rond de buik lopen meer risico op hartziekten dan iemand met vet rond de heupen. Berekening: taille gedeeld door heupomtrek. Wat is je tailleomtrek: cm. Wat is je heupomtrek: cm. Je Waist Hip Ratio is.: Minder dan 0.80.
taille-elastiekdiversen bestelt u voordelig en snel bij Fournituren.nl.
54 per pagina. 81 per pagina. 108 per pagina. Glad taille elastiek 22.53cm 150., Glad taille elastiek 3.54cm 195., Taille elastiek 22.53cm 150., Taille elastiek 3.54cm 195., gaas elastiek Vanaf 195., smock elastiek rimpel 3cm 150., Elastiek 56cm 295., Elastiek 8cm 350.,
Pashokjes shoplog: broeken voor een smalle taille MonStyle.
Het kan zo lastig zijn om een goede broek te shoppen: de ene is te kort, de ander te lang of je krijgt de broek niet over je heupen heen en áls je hem dan over je heupen krijgt zit hij bij je taille weer veel te ruim.
Hoe voer je een taille heupmeting uit? FIT.nl.
Of je nu wilt aankomen of afslanken, het opmeten van de omtrek van je taille en heupen is een goede manier om je voortgang in de gaten te houden. Daarnaast zegt de verhouding van de taille en heupomtrek mogelijk iets over de gezondheidsrisicos.
taille VRT Taal.
Vraag taaladvies aan Ruud. Sorteren op Relevantie. Samenstellingen met taille worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media.
Puzzelwoordenboek taille.
Taille dure 1. Taille om beet of in te nemen cr. Taille om te reinigen crypt. Taille om te verdoven crypt. Taille van een chauffeur crypt. Taille van een Noord-Europeaan c. Taille van voldoende omvang cryp. Taille voor je plezier crypt.
Een smallere taille terwijl je koffie maakt! Franska.nl.
Deze drie snelle en makkelijke oefeningen doe ik nu dagelijks in de keuken, terwijl ik wacht op mijn kopje koffie, of als ik een broodje rooster, of tijdens het maken van het avondeten. Als je onderstaande oefeningen zon 3 x per dag doet en dan elke keer 3 x 10 oefeningen, dan heb je in no time een smallere en sterkere taille.
Ontdek uw motorbroek maten.
Hoe komt u achter uw maten? Mannen en Vrouwen. Meet de taille lijn, ter hoogte van je navel. Houd het meetlint horizontaal. Meet het breedste deel van je heupen, ongeveer 20 cm onder de taille lijn. Houd het meetlint horizontaal.
taille vertaling Frans Nederlands.
Vertaling van taille. taille v la zn. dimension v la, taille v la zn. stature v la, taille v la zn. ampleur v l, grandeur v la, importance v l, taille v la zn. mesure v la, taille v la zn.
Taille 11 definities Encyclo.
anatomie De taille is het deel van de buik tussen de ribbenkast en de heupen. Bij de meeste mensen is de taille het smalste deel van de romp. De taillelijn is een horizontale lijn waar de taille het smalste is.
Sweater Workman ronde hals met elastiek in taille uni 340 gr/m2 bij Workmanstore.nl.
Ook bedrukken van bedrijfskleding. Bekijk de voorwaarden. Sweater Workman ronde hals met elastiek in taille uni 340 gr/m2. E-mail naar een vriend. Schrijf de eerste review van dit product. Sweater Workman ronde hals met elastiek in taille uni 340 gr/m2.
Taille-omtrek-meter Zuivelonline.
Home Gezondheid Test jezelf Taille-omtrek-meter. Er is naast de BMI-meter nog een tweede manier om te bepalen of je een gezond gewicht hebt, namelijk door het meten van de tailleomtrek. Leg hierbij een meetlint rond je taille, het gedeelte tussen de onderste rib en de bovenkant van het bekken.

Contacteer ons