taille
Taille 11 definities Encyclo.
anatomie De taille is het deel van de buik tussen de ribbenkast en de heupen. Bij de meeste mensen is de taille het smalste deel van de romp. De taillelijn is een horizontale lijn waar de taille het smalste is.
Esprit Jersey jurk met fijne print en band in de taille kopen in de online shop. new-arrivals-arrow.
Naar het artikeloverzicht. Jersey jurk met fijne print en band in de taille. Bovenmateriaal: 95% Viscose met polyurethaan coating, 5% elastaan Handige tip: door het artikel na het wassen te strijken, krijgt het weer zijn oorspronkelijke model en lengte. Voor een optimaal resultaat raden wij een stoomstrijkijzer aan.
Zo creëer je een smalle taille met élk figuur.
Een taille accentueren, als die er niet echt meer is, dat klinkt als een lastige opgave. Want door je taille te benadrukken lijk je slanker, maar hoe kan je m dan aanzetten als je niet echt een taille meer hebt?
Corrigerend ondergoed voor een slanke taille Curveswear.com.
Een slanke taille benadrukt je vrouwelijkheid. Hele effectieve manieren om een slanke taille te creëren zijn een shapewear body, maar als je dat niet lekker vind zitten kan je ook kiezen voor een corrigerend hemdje met een shapewear slip of een hoge corrigerende slip.
Taille vet verwijderen zonder operatie met Coolsculpting.
Is CoolSculpting iets voor mij? Plan gratis consult CoolSculpting iets voor mij? Hoe werkt CoolSculpting? Taille vet verwijderen. Taille vet verwijderen. Wie kent ze niet? Die vetrolletjes op je taille die altijd zo ontsieren. En wat je ook doet, weggaan doen ze niet.
Waar zit je taille en wat is het breedste punt van je heupen? Lida Thiry.
Je taille accentueren doe je zo stijlmiddelen Als je een taille hebt laat hem dan ook zien. Auteur lida thiry Geplaatst op 3 mei 2012 23 april 2019 Categorieën Bodytypes Tags A-silhouet, borstomvang, brede heupen, brede schouders, geen taille, lichaamsvorm, smalle taille, V-silhouet, wat is je heupomvang Berichtnavigatie.
taille VRT Taal.
Vraag taaladvies aan Ruud. Sorteren op Relevantie. Samenstellingen met taille worden als één woord gespeld, tenzij de klinkers botsen. Een online hulp tijdens het schrijven. Speel een spelletje zoek de fout. Spreek mee op Facebook. Discussieer mee over taal in de media.
Hoe voer je een taille heupmeting uit? FIT.nl.
Of je nu wilt aankomen of afslanken, het opmeten van de omtrek van je taille en heupen is een goede manier om je voortgang in de gaten te houden. Daarnaast zegt de verhouding van de taille en heupomtrek mogelijk iets over de gezondheidsrisico's.
Hoe maak je je taille smaller? GoeieVraag.
Intussen wat info gekregen van iemand die zelf al jaren modellenwerk doet en ook de hoge eisen kent; Hij adviseert het volgende: Punt is dat er altijd vet is rond je taille, ook als je het haast niet kan vastpakken.
Ontdek uw motorbroek maten.
Hoe komt u achter uw maten? Mannen en Vrouwen. Meet de taille lijn, ter hoogte van je navel. Houd het meetlint horizontaal. Meet het breedste deel van je heupen, ongeveer 20 cm onder de taille lijn. Houd het meetlint horizontaal.
5 kledingtips om meer taille te creëren Libelle.
Wanneer rondom de zoom van je rok en aan de bovenzijde van je jasje grafische prints dan wel vrolijke bloemenprints de hoofdrol spelen, wordt jouw taille een baken van rust. Wanneer je je schouders meer aandacht geeft en misschien zelfs gebruik maakt van een beetje vulling want dat mag weer oogt je taille automatisch smaller.
taille Nederlands woordenboek Woorden.org.
lengtemaat, 1 taille 1-16 el. Let op: Spelling van 1858 Fr, tailje, de ligchaamsgestalte, grootte, de gedaante of vorm van het bovenlijf; ook snede. Taille douce, eene gegraveerde plaat. smalste deel van je romp vb: mijn taille is 80 centimeter Synoniemen: middel leest.

Contacteer ons